Aidat Miktarları ve Ödeme

AİDAT MİKTARLARI

Ocak ve Temmuz aylarında iki taksit halinde yatırılması gereken 2022 yılı Baro keseneği 680,00 TL olarak belirlenmiştir.

Kıdemi 0-5 Yıl olan Üyelerimiz: 403,00-TL (TBB Kesenek:84,00-TL,Ölüm Fonu:42,00-TL,Aidat:277,00-TL)

Engelli Üyelerimiz: 403,00-TL (TBB Kesenek:84,00-TL,Ölüm Fonu:42,00-TL,Aidat:277,00-TL) (Engelli olduklarına ilişkin rapor sunmaları halinde)

Kamu Avukatı Üyelerimiz: 403,00-TL (TBB Kesenek:84,00-TL,Ölüm Fonu:42,00-TL,Aidat:277,00-TL) (Kamu Avukatı olarak görev yaptıklarına ilişkin belge sunmaları halinde)

Diğer kayıtlı Üyelerimiz: 680,00-TL (TBB Kesenek:84,00-TL,Ölüm Fonu:42,00-TL,Aidat:554,00-TL)

Diğer kayıtlı Üyelerimiz Ocak Ayında Peşin Ödeme %15 İndirim: 578,00-TL

Baro yıllık kesenekleri Baronet sisteminden ve Baromuz Kalemine ödenebileceği gibi aşağıda belirtilen bankalara da baro sicili belirtilerek yatırılabilir.

Meslektaşlarımızın bilgilerine saygıyla sunarız.

NOT: GENEL  KURULDA  ALINAN KARAR GEREĞİNCE; DİĞER ÜYELERİMİZE UYGULANMAKTA OLAN 680,00-TL  AİDATIN TAMAMINI OCAK AYI İÇİNDE PEŞİN OLARAK ÖDEYEN MESLEKTAŞLARIMIZA  %15 İNDİRİM UYGULANACAKTIR. (578,00-TL)

Ankara Barosu Yönetim Kurulu

Kredi Kartı ile buradan ödeme yapabilirsiniz.

BANKA VE İBAN BİLGİLERİ :

Hesap adı:Ankara Barosu Başkanlığı

BANKA ADIŞUBEIBAN NO
VAKIFBANKADLİYE SARAYI ŞUBESİTR64 0001 5001 5800 7285 4258 05
ZİRAAT BANKASIADLİYE SARAYI ŞUBESITR25 0001 0017 8005 5273 9550 01
İŞ BANKASINECATİBEY ŞUBESİTR05 0006 4000 0014 2220 4947 69
TEBMEŞRUTİYET ŞUBESİTR72 0003 2000 1050 0000 0668 73

İADE VE İPTAL

Kart hamili ile Banka arasında mutabakata varılarak iade işlemi gerçekleştirilmek istenildiği taktirde Baro, Banka’nın sistemleri ile gerçekleştireceği işlemlerin iade taleplerini iletecektir. İade işlemi talep alındıktan sonraki 3 iş günü içerisinde yapılacaktır. İşlem yapıldığında borç kaydı iade işleminin yapıldığı gün geçerli sistem kuru üzerinden kart hamili/sahibinin hesabına Banka’nın ilgili sistemi üzerinden iade edilecektir.

İptal işlemleri de aynı şekilde yapılacaktır.

Baro, pos sistemleri ile gerçekleştireceği işlemlerinin iade taleplerini Bankaya “pos” üzerinden iletecektir. İade işlemi, talep alındıktan sonraki 3 işgünü içerisinde yapılacaktır. İşlem yapıldığında borç kaydı iade işleminin yapıldığı gün geçerli olan sistem kuru üzerinden Baronun bankadaki çalışma para birimine çevrilerek borç kaydedilecektir.

İade işlemleri, nakdi bir iadede bulunulması yoluyla değil, ilgili kart hamilinin kredi kartına iade yapılması yoluyla banka tarafından gerçekleştirilecektir.

GİZLİLİK TAAHHÜDÜ VE GÜVENLİK POLİTİKASI

Kişisel bilgiler ve veri güvenliği kapsamında bilgi kaybı, bilginin izin verilmeyen kullanımı ve izinsiz değiştirilmesini engellemek için uygulanan güvenlik önlemleri kapsamında kredi kart bilgileri sistemimizde tutulmamaktadır.

Kredi kartı işlemleri ve onayları tarafımızdan bağımsız olarak ilgili Banka ve benzeri Kart Kuruluşları'nca online olarak aranızda gerçekleştirilmektedir.

Banka tarafından, 128 bit SSL  sistemi ile güvenli bir şekilde tahsilat yapılmaktadır.

Devam Etmek İçin Tıklayınız

Ankara Barosu Başkanlığı