ANKARA BAROSUNUN YENİ YÖNETİM KURULU İLK TOPLANTISINI YAPTI

Ankara Barosunun 68. Olağan Genel Kurulunda seçilen yeni Yönetim Kurulu, ilk toplantısını 16 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirdi.

Av. Mustafa Köroğlu başkanlığında Ankara Barosu Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, Yönetim Kurulu üyeleri;  Av. Aslı Arıhan, Av. Ülkü Gedikli Algül, Av. Kemal Cihat Binici, Av. İlker Arabacıoğlu, Av. Ömer Ata, Av. Eda Çabuk Türkeri,  Av. Osman Umut Karaca, Av. Elçin Özge Şimşek Çağlayan, Av. Enver Başar Akdoğan ve Av. İsmail Can Çakır katıldı.

Toplantıda, Ankara Barosu Başkan Yardımcılığına Av. Kemal Cihat Binici, Genel Sekreterliğine Av. Elçin Özge Şimşek Çağlayan, Saymanlığına Av. Ülkü Gedikli Algül seçildi. Yönetim Kurulu üyesi Av. Elçin Özge Şimşek Çağlayan Ankara Barosu Avukatları Yardımlaşma Sandığı (ABAYS); Av. Ömer Ata ise iktisadi işletme yetkilisi olarak belirlendi.