TÖMER İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

ANKARA BAROSU VE TÖMER ARASINDA GENEL VE ÖZEL AMAÇLI YABANCI DİL KURSLARINDA %40 İNDİRİM UYGULAMASI

-Protokolün süresi 3 yıldır. Aşağıda belirtilen hükümler 24 Temmuz 2027 tarihine kadar geçerlidir.

- Kurs ücretlerine KDV dâhil değildir ve Ankara Barosuna  kayıtlı avukatlar, stajyer avukatlar ve BARO personeli ile bu kişilerin bakmakla yükümlü oldukları eş ve çocuklarına ilişkin kursiyerlere  %40  indirim yapılacaktır.

- 24.07.2027 tarihine kadar  kurs ücretlerinde artış olması durumunda TÖMER, BARO’ya yeni fiyatlar üzerinden de mevcut indirimi uygulayacaktır.

- Yabancı dil eğitimi TÖMER’in Kızılay Şubesinde sınıf içi ortamda ve/veya internet üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.

- Kurslar TÖMER müfredatına uygun olarak TÖMER’in belirleyeceği gün ve saatlerde açılacaktır.

- Protokol’e, özel amaçlı kurslar da (Yabancı Dil Sınavı, TOEFL, IELTS vb.) dahildir.

-Yabancı dil kurslarına Korece dâhil değildir, bazı nadir dillerde sınıflar yeterli kursiyer sayısı olduğunda açılacaktır.

- AVSA’ya en az 15 kişinin talep etmesi durumunda BARO’ya özel ders ve sınıflar planlanabilecek ve öğretim yeri, içerik, katılımcı sayısı, ücret vb. detaylar ayrıca görüşülecektir.

- Ankara Barosuna kayıtlı avukatlar, stajyer avukatlar ve BARO personeli ile bu kişilerin bakmakla yükümlü oldukları eş ve çocuklarına ilişkin kursiyerlere, TÖMER kurslarını bitirdiklerinde veya ara kurları atladıklarında sertifika/diploma takdim edilecektir.

- Kursa katılacak Ankara Barosuna kayıtlı avukatlar, stajyer avukatlar ve BARO personeli ile bu kişilerin bakmakla yükümlü oldukları eş ve çocukları;

+ TÖMER Kızılay Şubesine bizzat müracaat edecek ve %40 indirimden istifade etmek için kayıt sırasında Ankara Barosu üyesi avukat, stajyer avukat ve BARO personeli olduğuna dair Ankara Barosundan alınmış belgeyi ibraz edecektir.

+ Kurs ücretini TÖMER tarafından belirlenen sürelerde Kızılay Şubesi öğrenci işlerine ve/veya Kızılay  Şubesinin bildirdiği banka hesap numarasına ödeyecektir.

+ Kurslara katılan kursiyerlerin ücretlerini ödememesinden, kursların devamı sırasında kursiyerlerin hukuki veya cezai takibata yol açacak iş ve eylemde bulunmalarından doğacak her türlü hukuki (maddi ve manevi tazminat ile zararlar) ve cezai sorumluluk kursiyerlere aittir.

+ Kursiyerler, ders kitabı, CD, sözlük vs. gibi zorunlu ve isteğe bağlı materyalleri kendileri temin edeceklerdir.

- TÖMER, Ankara Barosuna kayıtlı avukatlar, stajyer avukatlar ve BARO personeli ile bu kişilerin bakmakla yükümlü oldukları eş ve çocuklarına ilişkin kursiyerlere ait kaydettiği  kişisel verileri Protokol’ün sona ereceği 24.07.2027 tarihine kadar muhafaza edecek ve bu tarihten itibaren silecek, imha edecek ya da anonim hale getirecektir.

AVSA YÖNETİMİ