“ANKARA BAROSU IX. SAĞLIK HUKUKU KURULTAYI” BAŞLADI

Ankara Barosu Sağlık Hukuku Kurulu tarafından düzenlenen “Ankara Barosu IX. Sağlık Hukuku Kurultayı” 1. 2. ve 3. oturumlarıyla 23 Eylül 2022 tarihinde ABEM’de başladı.

Kurultayın açılış konuşmasını Ankara Barosu Başkanı Av. Mehmet Eren Turan ve Sağlık Hukuku Kurulu Başkanı Av. Berna Özpınar Gümrükçüoğlu yaptı.

Kurultayın oturum başkanlıklarını, Ankara Barosu Sağlık Hukuku Kurulu Başkanı Av. Berna Özpınar Gümrükçüoğlu, Sağlık Hukuku Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Süleyman Yüksel ve Sağlık Hukuku Kurulu Üyesi Av. Yusuf Damnalı üstlendi.

Kurultaya konuşmacı olarak Prof. Dr. Ahmet Saltık, Dr. Aylin Yaman, Av. Ece Sindel Öge, Doç. Dr. Dilşad Çiğdem Sever, Prof. Dr. Erhan Büken, Av. Begüm Büşra Şen, Prof. Dr. Çetin Arslan, Av. İlayda Konur, Av. Betül Güler ve Av. Hilal Arı katıldı.

Katılımlarından dolayı konuşmacılara plaketleri takdim edildi.