ANKARA BAROSUNUN 100.YILINDA AVSA ODAK EĞİTİMLERİ

Sayın Meslektaşımız,

Ankara Barosu olarak hukuk alanında bilgilendirmeye ihtiyaç duyulan konularda farkındalık yaratmak amacıyla Avukatlık ve Staj Akademisi (AVSA) rehberliğinde Türkiye genelinde ayrım gözetmeksizin tüm avukat ve stajyer avukatlara yönelik Ankara Barosunun 100. Yılında AVSA Odak Eğitimleri başlığı altında Nisan 2024 Ayı Odak Eğitim Takvimi Ankara Barosu, AVSA WEB sayfaları, sosyal medya hesaplarında ve aşağıdaki tabloda yayımlanmıştır.

Eğitimler ücretsizdir ve HAVELSAN Diyalog Çevrim İçi Programı üzerinden gerçekleşecektir. En iyi yayın kalitesi için bütün cihazlarda Google Chrome tarayıcısı tercih edilmelidir.

Meslektaşlarımız aşağıda belirtilen eğitim başvuru linkine tıklayarak veya QR kodu okutarak zorunlu olarak girilmesi gereken bölümler, KVKK Aydınlatma Metni ile Açık Rıza Metni onay butonu ve eğitim başvuru tablosunu doldurmak suretiyle eğitim kayıtlarını tamamlayacaklardır.

Eğitim için bağlantı linkleri meslektaşlarımızın cep telefonlarına eğitimin yapılacağı gün SMS olarak gönderilecektir.

Diyalog mobil uygulamasını “ https://t.ly/8TVQw “ linkinden indirebilirsiniz. (iOS kullanıcıları indirdikten sonra Ayarlar-Genel-VPN ve Aygıt Yönetimi sayfasından HAVELSAN geliştiricisine güvenmelidir.)

Katılımcılar, eğitim yöneticisi tarafından gönderilecek linki tıklayarak Eğitim Geri Bildirim Formunu doldurarak eğitim içeriğini ve eğiticiyi gerekçeleriyle değerlendirebileceklerdir.

Talep eden meslektaşlarımız yöneticisi tarafından gönderilecek Katılım Belgesi linkini tıklayarak müracaat formunu doldurdukları takdirde katılım belgeleri BARONET veya mail ortamında kendilerine iletilecektir.

EĞİTİM NO
EĞİTİM TARİHİ