DUYURU

1. Avukatlık ve Staj Akademisi Eğitim Yönergesi’nde değiştirilen hüküm gereği AVSA sertifikalı eğitim programlarında koordinatör görevlendirilecektir.

2.Bu bağlamda; AVSA sertifikalı eğitim programlarında görevlendirilmek üzere EK-A listede sunulan görev tanımları çerçevesinde görev almaya istekli ve Ankara Barosu üyesi 5 yıl ve daha az kıdeme sahip avukat meslektaşlarımızın 12 Şubat 2024 tarihine kadar https://t.ly/z4kQW linkinden başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Koordinatör avukat kontenjanı 50 kişi ile sınırlıdır. Başvuruda bulunan adaylar ile ABEM 2.kat AVSA YK odasında ön görüşme yapılarak kontenjan belirlenecektir.

3.Koordinatör avukatlara görev verildiği eğitim programında 5 yıl ve daha az kıdeme sahip bir avukat eğitim katılımcı ücreti ödenecektir. Odak eğitimlerinde ve ücretsiz eğitimlerde ücret ödenmeyecektir. Koordinatör avukat kontenjanına giren avukatların görevlendirilmesi AVSA Yönetim Kurulunun tasarrufundadır ve  belirlenen listeye kayıtlı olmak, görev verileceği anlamına gelmemektedir.

Saygılarımızla bilgilerinize sunulur.

ANKARA BAROSU BAŞKANLIĞI