İHALE İLANIDIR

ANKARA BAROSU BİNASI 1. KATINDA YER ALAN TERAS KAFE İŞLETME KİRASI açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece fiziki ortamda Kızılay Mahallesi, Ihlamur Caddesi No: 1 Kat: 4 Ankara Barosu Eğitim Merkezi Binası Çankaya/ANKARA adresinde alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İHALE İLANIDIR.

 

ANKARA BAROSU BİNASI 1. KATINDA YER ALAN TERAS KAFE İŞLETME KİRASI açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece fiziki ortamda Kızılay Mahallesi, Ihlamur Caddesi No: 1 Kat: 4 Ankara Barosu Eğitim Merkezi Binası Çankaya/ANKARA adresinde alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:



1-İŞ SAHİBİ

a)    Adı     : ANKARA BAROSU

b)    Adresi : Kızılay Mahallesi, Ihlamur Caddesi No: 1 Çankaya/ANKARA

c)    Tel No : 0312 416 72 00


2-İhale konusu işin

a)      Adı: ANKARA BAROSU AVUKATLARI BİNASI 1. KATINDA YER ALAN TERAS KAFE İŞLETME KİRASI

b)      Niteliği, türü ve miktarı: Ayrıntılı bilgiye Kızılay Mahallesi, Ihlamur Caddesi No: 1 Çankaya/ANKARA adresinde yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

c)      Yeri: Kızılay Mahallesi, Ihlamur Caddesi No: 1 Çankaya/ANKARA


3-İhalenin

a)    İhale (son teklif verme) tarih ve saati: 13.10.2023 - 17:00

b)    İhale komisyonunun toplantı yeri (tekliflerin açılacağı adres): Kızılay Mahallesi, Ihlamur Caddesi No: 1 Çankaya/ANKARA

c)    Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Ankara Barosu, Kızılay Mahallesi, Ihlamur Caddesi No: 1 Çankaya/ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. Postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

 

 

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

1-   Kanuni ikametgâh belgesi (Gerçek kişiler için)

2-   Türkiye' de tebligat için adres gösterilmesi (Bir dilekçe ile ibraz edilecektir)

3-   Mevzuat gereği Ticaret ve/veya Sanayi Odası belgesi vermesi (İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge)

a-    Gerçek kişi olması halinde, ilgisine göre Ticaret Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkârlar siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge.

b-   Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odasına veya idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin belgelerinin, bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğu veya Türkiye Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir.)

c-    Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) `deki esaslara göre temin edecekleri belge,

4- İmza sirküleri.

a- Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi.

b- Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirtir son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, (Türkiye'de Şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin sirkülerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir.)

c- Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin yukarıda (a) ve (b) bentlerindeki esaslara göre temin edecekleri belge,

5- İstekliler adına vekâleten ihaleye katılıyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri vermesi. (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişilerin vekâletnamelerinin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gereklidir.)

6- Ticaret Sicili Gazetesi

7-      Şartname alındığına dair makbuz. (İhaleye katılmak için isteklilerin ihale dokümanını satın alması zorunludur. Şartname, Sandığımızın Kızılay Mahallesi, Ihlamur Caddesi No: 1 Çankaya/ANKARA  adresinde mesai saatleri içerisinde sorularak görebilir ve Ankara Barosu iktisadi işletmesinin hesabına yatırılan 1000,00 TL karşılığında temin edilebilir.)

8-   İstekli gerçek veya tüzel kişinin bu alanda en az 3 yıllık faal işletmeciliğinin olması ve bunu belgelemesi gerekmektedir. (Yeterlilik-1)

9-   İstekli firmanın ya da ana firmanın konusunda uzman ve markalaşmış olması (Marka Tescil Belgesini sunması gerekmektedir) (Yeterlilik-2)

10-    İsteklinin faaliyette bulunan ve referans gösterebileceği aynı isim ve markayı taşıyan en az 25 şubesinin olması ve bunları belgelemesi gerekmektedir. (Yeterlilik-3)

11-    Firmanın ürün tedarik ettiği fabrikaya ait belgelerin bulunması ve sattığı ürünlerden büyük kısmını kendisinin ürettiğini ya da kendi markasıyla ürettirdiğini belgelemesi gerekmektedir. (Yeterlilik-4)

12-     İsteklinin kamu kurum ya da kuruluşları yanı sıra Yükseköğretim kurumlarında kantin ve kafe işletmeciliği ile ilgili en az 2 yıllık faal işletme tecrübesinin olması ve isteklinin en az bu alanda 5 yıllık faal işletmeciliğinin olması ve bunu belgelemesi gerekmektedir.(Yeterlilik-5)