“ANKARA BAROSU IX. SAĞLIK HUKUKU KURULTAYI” SONA ERDİ

Ankara Barosu Sağlık Hukuku Kurulu tarafından ABEM’de düzenlenen “Ankara Barosu IX. Sağlık Hukuku Kurultayı” 2. günü olan 24 Eylül 2022 tarihinde yapılan 1. 2. 3. ve 4. oturumlarıyla sona erdi.

Kurultayın oturum başkanlıklarını, Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Oğuz Atasoy, Ankara Barosu Sağlık Hukuku Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Deniz Yağmur Güneş ve Sağlık Hukuku Kurulu Üyesi Av. Eylem Fatma Baysan üstlendi.

Kurultaya konuşmacı olarak Av. Uzm. Arb. Pınar Aksoy Gül Aslan, Prof. Dr. Fulya İlçin Gönenç, Av. Bahar Didem Sağın, Prof. Dr. Hayrunnisa Özdemir, Av. Gürbüz Yüksel, Dr. Alican Bahadır, Faruk Bildirici, Dr. Gamze Burcu Gül, Azize Atlı Özbaş, Ecz. Ayşe Top, Prof. Dr. Nesrin Çobanoğlu, Dr. Ahmet Erçek, Prof. Dr. Devrim Güngör, Prof. Dr. Abdülkadir Çevik, Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz katıldı.

Katılımlarından ve değerli katkılarından  dolayı  konuşmacılara plaketleri takdim edildi.