27 MART 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ ANKARA BAROSU BAŞKANI AV. MUSTAFA KÖROĞLU İLE ANKARA BAROSU MÜLTECİ HAKLARI MERKEZİ BAŞKANI AV. ELİFCAN DEMİRTAŞ, ANKARA İL GÖÇ İDARESİ MÜDÜRLÜĞÜ AKYURT GERİ GÖNDERME MERKEZİ MÜDÜRÜ YUNUS ÇAKIR VE ANKARA İL GÖÇ İDARESİ MÜDÜRLÜĞÜ AVUKATI AV. HURİYE ÖZTÜRK BİÇER İLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR

27 Mart 2024 Çarşamba günü Ankara Barosu Başkanı Av. Mustafa Köroğlu ile Ankara Barosu Mülteci Hakları Merkezi Başkanı Av. Elifcan Demirtaş, Ankara İl Göç İdaresi Müdürlüğü Akyurt Geri Gönderme Merkezi Müdürü Yunus Çakır ve Ankara İl Göç İdaresi Müdürlüğü avukatı Av. Huriye Öztürk Biçer ile görüşme gerçekleştirmiştir.

Görüşmede Ankara Akyurt Geri Gönderme Merkezinde meslektaşlarımızın yaşadığı sorunlar üzerinde durulmuştur. Geri gönderme merkezinde tutulan yabancıların kalma koşulları hakkında bilgi alınmıştır. Avukat - müvekkil görüşme alanları incelenmiş, meslektaşlarımızın mesleki faaliyetlerini yürüttükleri süreçte bekleme alanının iyileştirilmesi için görüş birliğine varılmıştır.