Aidat Ödeme

İADE VE İPTAL

Kart hamili ile Banka arasında mutabakata varılarak iade işlemi gerçekleştirilmek istenildiği taktirde Baro, Banka’nın sistemleri ile gerçekleştireceği işlemlerin iade taleplerini iletecektir. İade işlemi talep alındıktan sonraki 3 iş günü içerisinde yapılacaktır. İşlem yapıldığında borç kaydı iade işleminin yapıldığı gün geçerli sistem kuru üzerinden kart hamili/sahibinin hesabına Banka’nın ilgili sistemi üzerinden iade edilecektir.

İptal işlemleri de aynı şekilde yapılacaktır.

Baro, pos sistemleri ile gerçekleştireceği işlemlerinin iade taleplerini Bankaya “pos” üzerinden iletecektir. İade işlemi, talep alındıktan sonraki 3 işgünü içerisinde yapılacaktır. İşlem yapıldığında borç kaydı iade işleminin yapıldığı gün geçerli olan sistem kuru üzerinden Baronun bankadaki çalışma para birimine çevrilerek borç kaydedilecektir.

İade işlemleri, nakdi bir iadede bulunulması yoluyla değil, ilgili kart hamilinin kredi kartına iade yapılması yoluyla banka tarafından gerçekleştirilecektir.

GİZLİLİK TAAHHÜDÜ VE GÜVENLİK POLİTİKASI

Kişisel bilgiler ve veri güvenliği kapsamında bilgi kaybı, bilginin izin verilmeyen kullanımı ve izinsiz değiştirilmesini engellemek için uygulanan güvenlik önlemleri kapsamında kredi kart bilgileri sistemimizde tutulmamaktadır.

Kredi kartı işlemleri ve onayları tarafımızdan bağımsız olarak ilgili Banka ve benzeri Kart Kuruluşları'nca online olarak aranızda gerçekleştirilmektedir.

Banka tarafından, 128 bit SSL  sistemi ile güvenli bir şekilde tahsilat yapılmaktadır.

Devam Etmek İçin Tıklayınız

Ankara Barosu Başkanlığı