TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ´NİN 51. KURULUŞ YILI KUTLU OLSUN

Türkiye Barolar Birliği, bu coğrafyada mesleğin gelişimi ve meslektaşların hakları için verdiği mücadelenin yanına insan hakları ve hukuk devleti mücadelesini eklemek zorunda olan ve bu uğurda yeri geldiğinde bedel ödemekten kaçınmayan baroların çatı örgütüdür. Bu sebeple; bizim için Türkiye Barolar Birliği’nin kıymeti, zamandan ve her türlü şahıstan bağımsız, tarihin kara sayfalarında yer alacak kişisel çıkar temelli suskunluğun üzerindedir. Dünyanın geri kalanına yetecek kadar insan hakları, hukuk devleti ve meslek mücadelesi veren ve bu uğurda bedeller ödeyen barolarımızın çatı örgütü olmaya yakışır Türkiye Barolar Birliği duruşunu en kısa zamanda tekrar görecek olmanın haklı umuduyla, Türkiye Barolar Birliği’nin 51. yaşı kutlu olsun.