İnci Anne Barınağı yetkilisi İnci Aksoyoğlu ve Av. Özlem Balcıoğlu 08.10.2020 tarihinde Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan’ı ziyaret etmiştir. Ziyarette Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel ve Ankara Barosu Saymanı Av. Hava Orhon da hazır bulunmuştur.

Sahipli bir arsa üzerinde senelerdir kendi çabaları ile yaklaşık 450 köpeğin beslenme ve bakım işlerini yüklenmiş olan İnci Aksoyoğlu’na, barınağın bulunduğu arsadan çıkmasına ilişkin ihtarda bulunulması nedeniyle; İnci Aksoyoğlu tarafından yeni barınak yeri tesis edilmesi, barınağın taşınması ve yeni barınağın oluşturulması için gerekli malzemelerin temini hususunda Baromuzdan yardım talebinde bulunulmuştur.

Barınak için arsa yeri temin edilmesi konusunda Tarım ve Orman Bakanlığı ile görüşülmüş ve yapılan görüşme neticesinde Karşıyaka Mezarlığı yakınlarında bir arazi Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından İnci Anne Barınağı'na tesis edilmiştir.

Barınağın taşınma işlemleri için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur YAVAŞ ile görüşülmüş ve yapılan görüşmeler neticesinde barınağın taşıma işlemleri Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmiştir.

Meslektaşlarımıza saygı ile duyurulur.