Tarihin gördüğü; aynı anda harici ve dahili düşmanlara, işgalciliğe, sömürgeciliğe ama en çok cehalete karşı kazanılmış en kutlu zaferin 98. yıl dönümü kutlu olsun Bu öyle bir zafer ki; sadece dünya tarihini trajediyle bezemeyi kendine hak gören emperyalist devletlere karşı değil, kaderimizi sömürgeci devletlerin merhametine terk etmek için çalışan dahili düşmanlara karşı kazanılmış en güzel zaferdir. Bizim bu kutlu zaferimiz, tarihte düşmanla işbirliği yapan karanlık zihniyetin de matemidir. Zannedilmesin ki, mücadelemiz 98 sene önce noktalanıp artık vermekten kurtulduğumuz bir mücadeledir. Bizler, doğan her güneşte zaferimizi zafer yapan tüm sebeplerle yeniden mücadele ediyoruz. Bu yüzden, modern ve laik Cumhuriyetin altında özgürce yaşadığımız her gün ayrı bir zafer, Mustafa Kemal’in ışığıyla aydınlanmış her hayat ayrı ayrı zafer hikayeleridir. Varlığımız, geleceğimiz, ışığımız ve en güzel zaferimiz kutlu olsun.