Ülkemizin dört bir yanından onlarca baro başkanı savunmayı savunmak için Ankara’ya yürüyorlar. Bugün savunma, tüm onuru ve kararlılığıyla Ankara’ya doğru yaklaşıyor.Onları tek bir paydada buluşturan ve kilometrelerce yolları ayaklarının altına almaya iten değer, adalettir. Aynı adalet talebinin peşinde;  yaşlarına, sıcağa, yağmura, virüse aldırmadan kilometrece yol yürüdüler. Tüm farklılıklarından sıyrılıp aynı şey için tarihe ayak izlerini bıraktılar: KUTSAL SAVUNMA. Bir tarihe tanıklık ederken şimdi, içimizde tarifi olmayan bir kararlılık hepimize barolara sahip çıkmayı, onları böldürmemeyi, niteliksizleştirmemeyi, adalet uğrunda gerekirse tek başına kilometrelerce yol yürümeyi, gerekirse her türlü baskı ve tehdidi göze almayı ama asla ve asla korkmamayı salık veriyor. Binlerce kilometrelik yollar bir adımla başlıyor. Bu ülkenin onlarca baro başkanı, işte o “bir adımı” attılar. Bize doğru. Ankara Barosu olarak başkanlarımızı onlardan aldığımız güç ve aynı kararlılıkla, düğmesiz cübbelerimiz ile karşılayacağız. Not: Gün, yer ve saat bilgileri ayrıca paylaşılacaktır.