Sıhhiye Adliyesi B ve C kapıları ile E blok otopark girişi, Dışkapı Ek Hizmet Binası, Ticaret ve İş Mahkemeleri, İcra Mahkemeleri ve İcra Müdürlükleri, Söğütözü Ek Hizmet Binası ve Batı Adliyesi girişlerinde Baromuz tarafından meslektaşlarımız, stajyer avukat meslektaşlarımız, hakim ve savcılarımız, adliye personeli ve vatandaşlarımız için ücretsiz maske, “Covid-19 Salgınına Karşı Avukat Bürolarında Uygulanacak Kurallar” bilgilendirme afişi ve pedallı dezenfektan ünitesi ile dezenfektan temini sağlanmaktadır. Sıhhiye Adliyesi giriş kat D blok fotokopi odamız, giriş kat E blok fotokopi odamız, 3. kat C blok fotokopi odamız, Balgat ek hizmet binası 3. ve 5. kat fotokopi odalarımız, Dışkapı ek hizmet binası giriş ve 1. kat fotokopi odalarımız,  İcra Müdürlükleri giriş ve 9. kat fotokopi odalarımız, Batı Adliyesi fotokopi odamız, Bölge İdare Mahkemesi fotokopi odamız, Fikri ve Sınai Haklar Mahkemesi fotokopi odamız, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü fotokopi odamız ve ilçe adliyelerinde bulunan tüm fotokopi odalarımız hizmet vermeye başlamıştır. Hizmet veren tüm odalarımızda maske ve dezenfektan mevcut olup, odalarımız sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenmiştir. Meslektaşlarımıza saygı ile duyurulur