DUYURU

Ankara Barosu Staj Kurulu Sportif Etkinlikler Alt Kurulumuz tarafından düzenlenen “Ankara Barosu Stajyer Avukatlar arası Dart Turnuvası” 9 Şubat 2020 tarihinde Nry Restaurant’da gerçekleştirildi.
Turnuvada, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel, Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Özgen Hindistan, Av. Meltem Akyol, Av. Burcu Mine Gargın, Staj Kurulu Başkanı Av. Özgür Ökmen ve Staj Kurulu üyeleri genç meslektaşlarımızın yanında oldu.
Turnuva birincisi olan Ulaş Ugantaş'a birincilik kupasını Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel takdim ederken, turnuva ikincisi olan Çağatay  Doğruel'e ikincilik kupasını Staj Kurulu Başkanı Av. Özgür Ökmen, turnuva üçüncüsü Ege Oğuz İleri'ye madalyasını Staj Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Aytaç Akansoy verdi.