Ankara Barosu Ceza Hukuku Enstitüsü tarafından düzenlenen “Ceza Muhakemesi Kanununda ‘Seri ve Basit Yargılama Usulü’” paneli, 7 Şubat 2020 tarihinde Ankara Adliyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Moderatörlüğünü Ankara Barosu Ceza Hukuku Enstitüsü Av. Bülent Yücetürk’ün üstlendiği panelin açılış konuşmasını, Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel yaptı.
Panele, Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Tetkik Hakimi Merve Özcan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Seri Yargılama Bürosu’ndan Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Ertepe, Ankara Barosu Ceza Hukuku Enstitüsü Başkan Yardımcısı Av. Pınar Akgül Doğusoy konuşmacı olarak katıldı.
Paneli, Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Meltem Akyol, Staj Kurulu Başkanı Av. Özgür Ökmen, CMK Merkezi Başkanı Av. Emrah Acar, Vergi ve İdare Hukuku Kurulu Başkanı Av. Mahcemal Seyhan ve çok sayıda meslektaşımız izledi. Panel bitiminde, konuşmacılar plaketlerini, Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel’in elinden aldılar.