ANKARA BAROSU ÖNCEKİ BAŞKANLARINDAN AV. SADIK ERDOĞAN'I SEVGİ VE ÖZLEMLE ANDIK

Ankara Barosu'nun önceki başkanlarından Av. Sadık Erdoğan, 12 Şubat 2019 Salı günü, aramızdan ayrılışının birinci yılında kabri başında anıldı.

Anma törenine, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Saymanı Av. Hava Orhon ve Yönetim Kurulu üyesi, Av. Meltem Akyol ile Erdoğan'ın ailesi ve yakınları katıldı.

Tören sonrası, Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde "Önceki Dönem Başkanlarımızdan Avukat Sadık Erdoğan'ı Anma Günü" etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğin açılış konuşmasını Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan yaptı.

Anma etkinliğine, Ankara Barosu önceki başkanlarından Av. Semih Güner, Önceki Dönem TBB Delegesi Av. Nail Gürman, Önceki Dönem Genel Sekreteri ve Disiplin Kurulu Başkanı Av. Ömer Çiftçi konuşmacı olarak katıldı. Erdoğan'ın eşinin de konuşma yaptığı etkinlikte Erdoğan'ın mesleki yaşamına ilişkin anılar ve duygular paylaşıldı. Etkinliğe, Ankara Barosu Saymanı Av. Hava Orhon ve Yönetim Kurulu üyesi, Av. Meltem Akyol ile Erdoğan'ın ailesi katılım gösterdi.