Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki işkence konulu başvurulara ilişkin, Ankara Barosu İnsan Hakları Merkezi tarafından hazırlanan 26.01.2022 tarihli rapor doğrultusunda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç ihbarında bulunulmasına, Ankara Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğünde işkence konulu başvuruya ilişkin Ankara Barosu İnsan Hakları Merkezi tarafından hazırlanan 17.01.2022 tarihli rapor doğrultusunda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç ihbarında bulunulmasına, Av. Zeycan Balcı'ya dönük polis saldırısına dair İstanbul 22. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 14.02.2022 tarihli duruşmasına katılım sağlanmasına, Ankara Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından, 23 ve 24 Nisan 2022 tarihlerinde Çocuk Hakları Çalıştayı düzenlenmesine, oluşturulacak çalıştay programı kapsamında diğer Baro Başkanlıklarının çalıştaya davet edilmesine, Ankara Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından, 19 ve 20 Şubat 2022 tarihlerinde merkez içi eğitim verilmesine, Avrupa Konseyi ve Anayasa Mahkemesinin Temel Haklar Alanındaki Kararların Etkili Şekilde Uygulanmasının Desteklenmesi projesinin 27.01.2022 tarihli çevrimiçi toplantısına katılım sağlanmasına, Ankara Barosu CMK Merkezi’nce çocuk listelerinden yapılan görevlendirmelerde, mağdur çocukların ifadelerinin, cinsel istismar suçlarında Çocuk İzlem Merkezi’nde, diğer suç tiplerinde ise Çocuk Şube Müdürlüklerinde alınmadığına dair şikayetler nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’yla görüşme yapılmasına, Dünya Evimiz Uluslararası Dayanışma Derneği ile Mültecilerle ilgili yasal takip süreçlerinde Dünya Evimiz tarafından  Ankara Barosu’na tercüman desteği sunulması konusunda protokol imzalanmasına, Adler Almanya - Hukuk & Danışmanlık isimli ofisin yetkilileri hakkında Avukatlık Kanunu’nun 63/3. Maddesi doğrultusunda Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmasına, 03.07.2020 tarihinde Hendek’te yaşanan patlama sonucu 7 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 31.01-04.02.2022 tarihleri arasında yapılacak duruşmalarına katılım sağlanmasına, 14.02.2022 Tarihinde Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek Pınar Gültekin davasına ilişkin duruşmaya katılım sağlanmasına, Ankara Barosu Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Tarafından, 01.02.2022 tarihinde "Tahkim Sohbetleri-1" etkinliği düzenlenmesine, Ankara Barosu Ticaret ve Borçlar Hukuku Kurulu tarafından 03.02.2022 tarihinde kurul içi eğitim semineri yapılmasına, Ankara Barosu İnsan Hakları Merkezi tarafından 30.01.2022 tarihinde Anayasa Mahkemesine ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine bireysel başvuru formunun doldurulması eğitimi, 31.01.2022 tarihinde AYM/AİHM Kabul Edilebilirlik eğitimi ve 04.02.2022 tarihinde Anayasa Mahkemesi Kararlarının İcrası eğitimlerinin düzenlenmesine, Ankara Barosu Staj Kurulu’nun, Türkiye Barolar Birliği Kurgusal Duruşma Yarışmasına katılım sağlamasına, Baromuz bünyesinde Kat Mülkiyeti Hukuku Kurulu kurulmasına karar verilmiştir.