e-Duruşma Hizmeti Verecek Odalarımız   Ankara Adalet Sarayı | 5. Kat Avukat Dinlenme Odası Ankara Batı Adliyesi | 4. Kat Avukat Dinlenme Odası Ankara Adliyesi Söğütözü Ek Hizmet Binası | Asma Kat Avukat Dinlenme Odası Ankara İcra Mahkemeleri ve İcra Daireleri Ek Hizmet Binası | Giriş Kat Fotokopi Odası Ankara Adliyesi Dışkapı Ek Hizmet Binası | Zemin Kat Avukat Dinlenme Odası Ankara Adliyesi Balgat Ek Hizmet Binası | 7. Kat Avukat Dinleme Odası  e-Duruşma sistemi avukatların bulundukları yerlerden online olarak taraf oldukları Hukuk Mahkemesi duruşmalarına katılmalarını sağlamak için tasarlanmış olan sistemdir.  UYAP Avukat Portalı veya CELSE Mobil Uygulaması Duruşma Sorgula menüleri üzerinden sorgulama yapıldıktan sonra e-Duruşma sisteminin kurulu ve aktif olduğu mahkemelere(e-Duruşma Haritası) "e-Duruşma" talebi gönderilebilecektir. Başkan/Hakim tarafından talep değerlendirilerek kabul edilmesi durumunda duruşma saatinde e-Duruşma yapılabilecektir.  Duruşma saati geldiğinde Avukat Portal/CELSE üzerinde Duruşma Sorgulama menüsünde ilgili duruşma kaydında “Duruşmaya Katıl” butonu aktif olacaktır. Bu durumda e-duruşma talebi onaylanmış avukatlar duruşmaya dahil olabilecektir.  Avukat Portal/CELSE üzerindeki Duruşma Takip uygulaması üzerinden avukatlar kendi duruşmalarına kaç duruşma kaldığını takip edebilmektedir.  e-Duruşma Kullanım Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular Kılavuzlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.