DUYURU

Ankara Barosu Hukuk Fakülteleri ile İletişim ve İşbirliği Kurulu tarafından projelendirilen “Ön Staj Programı”, 20.01.2022 tarihinde Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde tanışma toplantısı ile başladı. Toplantının açılış konuşmasını Ankara Barosu Başkanı Av. Kemal Koranel yaptı. Koranel, ön staj programının hukuk fakültesi öğrencileri için yararlarına değinerek Ankara Barosu’nun hukuk fakülteleri ile iş birliği ve koordinasyon içinde olacağını ifade etti. Dönemin ilk projesini gerçekleştirdiklerini  ifade eden Ankara Barosu Hukuk Fakülteleri ile İletişim ve İşbirliği Kurulu Başkanı Av. Kemal Cihan da pandemi süreci nedeniyle yapılamayan “ön staj programının” tekrar başlangıcını yaptıklarını kurul, divan ve üyelerince yeni faaliyetlerin başlayacağını dönemin bu anlamda fakülteler ile farklı alanlardaki çalışmalarla daha verimli geçeceğini ifade etti.