TERÖRE ASLA TESLİM OLMAYACAĞIZ

Terör, çirkin yüzünü bu defa İzmir’de gösterdi.

Mülkün temeli olan adaleti dağıtan İzmir Adalet Sarayı’na yönelik bombalı ve silahlı saldırıda, ilk belirlemelere göre biri polis iki kişi şehit oldu; 10 kişi de yaralandı.

İzmir Adliyesi’nde görevli Polis Memuru Fethi Sekin’in saldırganları önceden fark etmesi, olayda daha fazla can kaybı yaşanmamasını sağladı.

Ankara Barosu olarak, hain saldırıda şehit düşen kahraman Polis Memuru Fethi Sekin’e şükranlarımızı sunuyoruz. Fethi Sekin ve Zabıt Katibi Musa Can’a Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına, adalet ve polis teşkilatlarıyla tüm vatandaşlarımıza başsağlığı; Avukat Bülent Karagöz, Avukat Gökhan Merthol ve Avukat Cansu Güler başta olmak üzere tüm yaralılarımıza acil şifa; İzmir’e ve tüm yargı camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yargının üç sacayağından biri olan avukatlar olarak teröre asla teslim olmayacağımızı ve terörün devletin temelini oluşturan adaleti teslim almasına da asla izin vermeyeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

ANKARA BAROSU BAŞKANLIĞI