BAROMUZUN ÖNCEKİ BAŞKANLARINDAN AV. MUAMMER AKSOY KATLEDİLİŞİNİN 31. YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİĞİNDE MEZARI BAŞINDA ANILDI

Ankara Barosu önceki başkanlarından  Av. Prof. Dr. Muammer Aksoy katledilişinin 31. yıl dönümü etkinliğinde mezarı başında anıldı. Ankara Barosu’nun, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin ve Türk Hukuk Kurumu’nun  ortaklaşa gerçekleştirdiği anma etkinliğine, Ankara Barosu adına Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Kemal Koranel, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüseyin Altınışık, Türk Hukuk Kurumu Başkanı Av. Yaşar Çatak ve yakınları katıldı.

Anma etkinliğinde Ankara Barosu adına konuşan Av. Kemal Koranel şunları söyledi: “Değerli dostlar, Baromuzun önceki başkanlarından Av. Prof. Dr. Muammer Aksoy’un 31 yıl önce katledilerek aramızdan ayrılışının üzüntüsünü halen derinden hissetmekteyiz. Başkanımız Muammer Aksoy; Atatürk ilke ve inkilaplarının, hukukun üstünlüğünün, insan hakları ve özgürlüklerinin korunmasında canı pahasına mücadele etmiştir. Bizlerde Ankara Barosu olarak geçmişimizden aldığımız bu güç ile; azim ve kararlılıkla mücadeleye devam ediyoruz ve gelecekte de devam edeceğiz. Başkanımızı rahmet, özlem ve saygıyla anıyoruz.”