BAROMUZUN 66. OLAĞAN GENEL KURULU 10 EKİM 2020 CUMARTESİ GÜNÜ BİLKENT ODEON GÖSTERİ MERKEZİ’NDE, SEÇİMLER 11 EKİM 2020 PAZAR GÜNÜ ANKARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ CEBECİ KAMPÜSÜ BAHÇESİNDE AÇIK ALANDA YAPILACAKTIR

Baromuzun 66. Olağan Genel Kurulu 10 Ekim 2020 Cumartesi günü Bilkent Odeon Gösteri Merkezi’nde, seçimler 11 Ekim 2020 Pazar günü Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Cebeci Kampüsü bahçesinde açık alanda yapılacaktır. (Toplantı ve seçimler 09.00 - 17.00 saatleri arasındadır. İlk gün görüşmeler, ikinci gün ise seçimler yapılacaktır.) Genel kurulumuz ve seçimlerimiz pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirilecektir.Ankara Barosu 66. Olağan Genel Kurulu ve ABAYS 48. Olağan Genel Kurulu 2018-2020 Çalışma Raporu ve Bütçesi’ne web sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Görüntülemek için:  http://www.ankarabarosu.org.tr/Page.aspx?2018-2020_Faaliyet_Raporu&=241 Bilkent Odeon Gösteri Merkezi Yol Tarifi: https://goo.gl/maps/3q5vN1ta6to6uE9K8