ANKARA BAROSU KADIN HAKLARI MERKEZİ DİVANIMIZ GÖREV DÖNEMLERİNİN SONA ERMESİ NEDENİYLE TEAMÜL GEREĞİ GÖREVLERİNDEN AYRILMIŞLARDIR. KENDİLERİNE ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARI VE MESLEĞE DÖNÜK KATKILARI NEDENİYLE TEŞEKKÜR EDERİZ

Ankara Barosu Kadın Hakları Merkezi Divanı özveri ve fedakarlık ile yürütmekte olduğu bu onurlu görevden, Baromuz teamülleri gereğince görev sürelerinin sona ermesi nedeniyle ayrılmışlardır. Başta Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. İdil Yalçıner Şimşek olmak üzere tüm divan kuruluna gösterdikleri özveri ve fedakarlık nedeniyle Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Başkan Yardımcısı Av. Kemal Koranel, Genel Sekreteri Av. Hava Orhon, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Özgen Hindistan,Av. Çağrı Eryılmaz ve Av. Burcu Mine Gargın tarafından plaket takdim edildi.