ANKARA BAROSU´NUN YENİ YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Ankara Barosu'nun 66. Olağan Genel Kurulu'nda seçilen yeni Yönetim Kurulu, ilk toplantısını 22 Eylül 2021 Çarşamba günü gerçekleştirdi.

Ankara Barosu Başkanlığı’na seçilen Av. R. Erinç Sağkan'ın başkanlığında Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Yönetim Kurulu üyelerinin belirlendiği toplantıya, Yönetim Kurulu üyeleri  Av. Mihriban Şentürk, Av. Fatma Önal, Av. Zafer Doğan Bilgin, Av. Mehmet Eren Turan, Av. Kemal Koranel, Av. Zekiye Avcı, Av. Oğuz Atasoy, Av. Dr. Mahcemal Seyhan ve Av. Emrah Acar, Av. Revşan Deniz Yıldırım Çobanoğlu katıldı.

Toplantıda, Ankara Barosu Başkan Yardımcılığı'na Av. Kemal Koranel, Genel Sekreterliği'ne Av. Mehmet Eren Turan, Saymanlığı’na Av. Zafer Doğan Bilgin, Ankara Barosu Avukatları Yardımlaşma Sandığı'ndan sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine Av. Oğuz Atasoy seçildi.