ANKARA BAROSU´NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ

Ankara Barosu’nun 66. Olağan Genel Kurulu’nda Ankara Barosu Başkanlığı’na seçilen Av. R. Erinç Sağkan ile Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilen; Av. Mihriban Şentürk, Av. Fatma Önal, Av. Zafer Doğan Bilgin, Av. Mehmet Eren Turan, Av. Kemal Koranel, Av. Zekiye Avcı, Av. Oğuz Atasoy, Av. Dr. Mahcemal Seyhan ve Av. Emrah Acar, Av. Revşan Deniz Yıldırım Çobanoğlu;  Denetleme Kuruluna seçilen Av. Aytaç Akansoy, Av. Zehra Baysal Yiğit, Av. Deniz Uçar; Disiplin Kuruluna seçilen Av. Ender Giray, Av. Seval Yıldırım, Av. Emrah Cengiz, Av. Ulaş Serdar Sürmeli, Av. Yıldız Cebeci, 22 Eylül 2021 Çarşamba günü Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle cübbelerini giyip mazbatalarını alarak yeni görevlerine başladılar.

Törende, Ankara Barosu Başkanlığı’na seçilen Av. R. Erinç Sağkan konuşma yaptı.

Ankara Barosu’nun önceki Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu üyeleri de görevlerini Genel Kurul’da bu kurullara seçilen meslektaşlarına teslim ettiler.