4 ŞUBAT DÜNYA KANSER GÜNÜ’NDE BAROMUZ VE ÖZKAYA TIP MERKEZİ İLE YAPILAN ANLAŞMA KAPSAMINDA; BAROMUZ ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ, STAJYER AVUKAT MESLEKTAŞLARIMIZ VE BİRİNCİ DERECE YAKINLARI ÖZEL İNDİRİMLİ CHECK-UP

4 Şubat Dünya Kanser Günü’nde Baromuz ve Özkaya Tıp Merkezi ile yapılan anlaşma kapsamında;  Baromuz üyesi meslektaşlarımız, stajyer avukat meslektaşlarımız ve birinci derece yakınları özel indirimli check-up hizmetinden 3 ay süreyle faydalanabilecektir.Meslektaşlarımıza saygı ile duyurulur.Rezervasyon için: 05331516438 – 05331516439 KADIN CHECK-UP 1 PAKETİ     375,08 TL     KADIN DOĞUM MUAYENESİ, MAMOGRAFİ, MEME ULTRASON, SMEAR, AKCİĞER GRAFİSİ, HEMOGRAM, CEA, SEDİMANTASYON KADIN CHECK-UP 2 PAKETİ      552,17 TL KADIN DOĞUM MUAYENESİ, MAMOGRAFİ, MEME  ULTRASON, SMEAR, TÜM ABDOMEN ULTRASON, AKCİĞER GRAFİSİ, CEA, CA 125, CA 15-3,CA 19-9, SEDİMANTASYON, CRP, HEMOGRAM, GAİTADA GİZLİ KAN ERKEK CHECK-UP 1 PAKETİ     220,91 TL GENEL CERRAHİ MUAYENESİ, ÜRİNER SİSTEM  ULTRASON , AKCİĞER GRAFİSİ, HEMOGRAM, SEDİMANTASYON, PSA TOTAL, PSA SERBEST ERKEK CHECK-UP 2 PAKETİ      315,74 TL GENEL CERRAHİ MUAYENESİ, TÜM ABDOMEN ULTRASON, AKCİĞER GRAFİSİ, GAİTADA GİZLİ KAN, SEDİMANTASYON, CRP, HEMOGRAM, CEA ,CA 19-9, PSA TOTAL, PSA SERBEST